tiistai 31. heinäkuuta 2012

Youtuben ihmeellinen maailma

Yeps. : D Täältä minä taas löysin itseni. Youtubesta. Löysin kyllä ihan hyödyllisiä ja mielenkiintoisiakin videoita. : D Ei siinä mitään... nukkumaan kyllä piti mennä, mut minkäs teet. Ei tunnu uni tulevan eikä edes nukuta. Huh.
Mutta ihan kamalata tuntui katsoa esim. tätä:



Ei mun mielestä kyllä miltään innokkailta näyttäny nuo naiset tuossa kun hiuksia leikattiin... tai ainakaan iloisilta. : o Ainakaan tuossa alussa. Tuntuu ihan et suurimmalla osalla yleisöllä näyttää olevan jotain pitkiä hiuksia vastaan ja jotenkin tuntuu että nuo ihan väkisin leikkelee noita hiuksia noilta naisilta. Ja että tuolla viiksinaamarilla näyttää olevan joku pakkomielle leikellä hiuksia.

Hyi. Tuommoiseen käsittelyyn en kyllä ikinä halua joutua. Ja MIKSI ne pitää leikata niin lyhyeks. Eikö jotain 10-20 senttiä riittäs. Tosi friikin näköistä kun yleisö ulvoo ja nauraa ja nuo naiset itkee tuolla ihan paniikissa. Rajansa kaikella. Ja jossain kohti kuulin selvästi miten tuo yks nainen sanoi ettei halua tätä, mutta silti nuo hoki vaan et juu juu hyvin menee. -.-
En voi ymmärtää.

Ei voi muuta sanoa, kuin että ihan hirvittää, jos joku hokis mulle koko ajan tommosta ja heiluis siinä hiustenleikkaus saksien kanssa, vaikka en edes haluais mitään leikkausta. : D Mun puolesta nuo naiset sais pitää semmoset hiukset kun haluaa. Ei kai se kiellettyä ole?

Mut joo, kai se on pakko tässä kohta yrittää sitä nukkumista ja sitten jos siitä ei tuukkaan mitään (siltä se vähän näyttää) niin sit on vaan pakko mennä samoilla silmillä aamulla töihin ja kaupungille. : / Eihän sille mitään voi.
Mut katsellaan ja kuunnellaan. Ja vaikka saisinkin unta palloon niin näkisin noista videoista varmaan karmeita painajaisia. XD
Mut joo, ei mul muuta. : D Moikka. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti