perjantai 20. heinäkuuta 2012

Priorin?



Aikani kuluksi etin netistä keskusteluja aiheesta nimeltä Priorin. Löytyi kyllä vaikka minkä näköistä sivua ja loppujen lopuksi taisin eksyä tuotteen kotisivuille, missä oli haasteltu testiryhmää, joka oli kokeillut tuotetta 3 kuukauden ajan ja kertoi (tietysti) vain ja ainoastaan positiivisia tuloksia.
Tuote voi toimiakin, eihän siinä mitään, mutta mulla on tosiaan tapana olla kriittinen tällaisissa asioissa. Etenkin, mitä suurempi hinta, sitä kriittisempi olen. Ja Priorinit ei todellakaan ole mistään halvimmasta päästä. Joskus olen ihan mielenkiinnosta tutkaillut pakkauksia apteekista, mutta en ole hinnan takia raaskinut sitten ostaa kuitenkaan.
Keskusteluissa sanottiinkin jo vähän negatiivisempaa mielipidettä, tulokset alkavat näkyä vasta tosi pitkän ajan jälkeen jos tuotetta käyttä säännöllisesti, jos alkaa näkyä ollenkaan. Hmm...

Tässä siis muutamia otoksia keskustelupalstoilta:

"Söin muutama vuosi sitten n. 9 kk:n ajan noita priorin-kapseleita 3kpl/pv ja en kyllä huomannut mitään muutosta. Mulla tosin hiusten ohentuminen luultavasti on hormonaalista/perinnöllistä, ja siihenhän ei mitkään ravinteet auta. Noi priorinit on tosiaan aika hintavia, suosittelisin ehkä ennemmin tutustumaan tarkemmin siihen, mitä ne sisältää ja miettimään voisiko samoja aineksia saada ravinnosta."

"Minäkin söin niitä puoli vuotta ohjeen mukaan, ei auttaneet. Luulisin että mulla erittäin runsas hiustenlähtö ja päänahan kutina johtui pääosin stressistä ja siitä, että käytin silikonipitoisia shampoita ja hoitoaineita. Tollaiset valmisteet auttavat varmaan vaan siinä tapauksessa, jos ruokavaliossa on jotakin puutteita."

"Olen syönyt pariin otteeseen priorinia n. 2-3kk:n ajan. Muutaman vkon jälkeen jo huomasin uutta hiusta kasvavan.. Juuressa oli kunnon sänki, jonka huomasi etenkin hiusrajasta. Eli apua on kyllä ollut.."

Ja tässä vielä linkki sivulle, jossa oli vain niitä positiivisia vastauksia: 


Eniten epäilykset herättää nimen omaan siinä että reaalissa keskustelussa enemmistö sanoo ettei tuote auttanut, kun taas ihan kunnon sivulla kaikilla on tietysti tuote tehnyt muutoksia. Jokaisessa hyvässä tuotteessa täytyy olla myös se yksi testiryhmäläinen, jolla tuote ei auttanutkaan toivotulla tavalla.
Hinta on kyllä niin suuri, että jos sitä joutuu sen 3-6 kk syömään ja sitten vasta näkee tulokset (joita ei välttämättä edes ilmaannu), että kuullostaa vähän turhamaisuudelta.
Priorinhan sisältää (niin kuin keskusteluissakin kävi ilmi) tuoteselosteen mukaan hirssiuutetta, vehnänalkioöljyä, pantoteenihappoa ja aminohappoa. Ja tosiaan, näitä ainesosia saa myös ravinnosta, vehnänalkioöljy kyllä vaikuttaa hiuksiin positiivisesti, mutta sitä voi ostaa ihan sellaisenaan pullossa - halvemmalla.
Olen kyllä nyt vähän kahden vaiheilla... vois lähteä tietysti kokeilemaan, miten tuote vaikuttaa, MUTTA en viitsisi laittaa rahojani turhuuteen - kun niille on paljon parempaakin käyttöä.

Mietintämyssyyn tämäkin! Onko muilla kokemuksia tuotteesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti