tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ärsyttävät kaksihaaraiset!

Ja pah! Joka päivä saisi olla saksien kanssa niitä etsimässä ja leikkaamassa... -.- Onneksi mulla ei tätä nykyä ole paljonkaan elämää niin on aikaa leikata. : D Tänään ja eilen leikkelin minkä ehdin, mutta nyt mietinkin että kauankohan kaksihaaraisen muodostuminen kestää? En halua päästää niitä haaroittumaan pahemmin / pidemmälle, joten leikkaan ne heti kun löydän. Ajattelen asiaa siltä kantilta, että ne on pakko leikata joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.
Mutta kun niitä tuntuu olevan koko ajan! En kertakaikkiaan jaksa etsiä niin tavattoman huolellisesti, mutta joka päivä about puolisen tuntia - tunti niitä tulee silti etsittyä... mistä niitä oikein tulee? On niin väärin että niitä on niin paljon, kun en käsittele hiuiksiani edes kovakouraisesti, en suorista, en käytä hiustenkuivaajaa, en harjaa niitä märkänä... hmm...
Ehkä niitä vaan sitten on tai ehkä mulla on helposti haaroittuvat hiukset. Tiedä häntä. Muistuu mieleen kauhukuva kun muru tuli kerran näyttämään hiustaan jonka oli vahingossa löytänyt. Hän siis tasoittaa hiukset kerran 1-2 vuodessa... ja siinä oli kuin olikin 6-8 haaraa. Samassa hiuksessa. Mulla on siitä kuvakin ja kyllä on aika karun näköinen. : D
Onneksi pahin haarahius minkä oon omasta päästäni löytänyt niin on korkeintaan kahdesta kohtaa haarautunut. Joku kyllä kerran väitti et kolmihaaraisiakin olis löytynyt, mutta en ottanut sitä niinkään todesta. Ei kai tässä auta muuta kun joka päivä säntillisesti näitä leikellä.
XZ-tyrniöljyhoito on edelleen käytössä ja siinä lupaillaan että estää uusien haarahiusten muodosumisen, mutta enpä mä huomaa mitään eroa. Yhtä paljon niitä on kuin aina ennenkin. Eniten haarahiuksia syntyy niiden hiuksien päihin, jotka ovat lyhyempiä kuin pisimmät hiukset ja ovat siis muiden, pidempien hiusten seassa. Voisikohan harjaamisella olla jotain tekemistä asian kanssa? Harjaan kyllä äärimmäisen varovaisesti ensin harvapiikkisellä kammalla ja sitten latvoista ylöspäin hitaasti, mutta varmasti, ihan kunnon harjalla tarvittaessa vielä harjaus.
Takkuja minulla ei ole aikoihin ollut, joten sekin vaihtoehto on pois suljettu. Hmm...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti