sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Hiustenhoitotuotteet vaihtuivat än, yy, tee... NYT!

Joo eli oon jo siis pitkään ettiny sellasta shampoota ja hoitoainetta jossa ois pH arvo mahdollisimman matala. Hiusten pesuun suositeltu pH arvohan taisi olla 5,- tai 6, jotain, korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä kun en kuollaksenikaan muista!
Suoraan sanottuna ihmetyttää jotkut shampoot ja hoitoaineet kun purkissa ei lue mitään, minkälainen pH arvo niissä on ja tietoa ei aina tahdo löytyä netistäkään. Nyt sitten aamuisella kauppareissulla pysähdyin hiustenhoitohyllyn eteen ja nappasin käteeni Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo-pullon.
Otin vain sen nimisen pullon kuin Erittäin Hieno Suomalainen Hiushoito. Kyljestä löytyi (vihdoinkin!) pH arvo joka oli 4,0 ja pakkohan se pullo oli napata mukaan. : P
Eksyin sitten koneelle istahdettuani tuotteen kotisivuille ja kappas vaan, löysin herkullisen värisen Erittäin Hienon Suomalaisen Mustikkashampoon, jonka pH arvo on 4,5! Tätä heti huomenna Anttilaan metsästämään! 
Eikä kumpikaan näistä sisällä silikoonia. En edes suostu käyttämään silikonipitoisia shampoita ja hoitoaineita. Saas nähdä mitä hiukset tykkäävät mukavan alhaisesta pH:sta. : )

Tässä vielä tuotteen kotisivuille linkki:
http://www.erittainhienosuomalainen.fi/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti