perjantai 20. heinäkuuta 2012

Oman mielipiteen puolesta!

Tunnen useitakin henkilöitä, jotka tykkäävät latoa mielipiteitä muiden - puolituttujen niin kuin vieraidenkin hiuksista. Tunnen osittain myötähäpeää heidän puolestaan, itse en kehtaisi kenenkään hiuksia mennä arvostelemaan tai saatika sanoa mikä MINUN mielestäni sopisi hänelle paremmin.
Ja kun teen niin, en myöskään suvaitse sitä, että joku koko ajan latelee minulle omia mielipiteitään hiuksistani tai minulle paremmin sopivasta pituudesta / mallista.

Mielestäni jokainen saa olla juuri sellaisissa hiuksissa, kuin itse haluaa. Mikä järki olisi miellyttää muita? Jos pitkähiuksiselle joku sanoo, että leikkaa lyhyeksi kun sopii sulle niin paljon paremmin, se on vain hänen mielipiteensä. Jos hän kuitenkin viihtyy pitkissä hiuksissaan ja tuntee olevansa oma itsensä niiden kanssa, ei missään nimessä kannata leikata. Ei muiden mielipiteiden vuoksi.
Se olisi - ainakin mun mielestä - suunnilleen sama asia jos vaikka ostaisin paidan mistä pitäisin kovasti ja joku tuttu tai ventovieras tulisi sanomaan että ei tuo sulle sovi, älä käytä sitä enää.

Jos satun näkemään ihmisen, josta sitten jostain kumman syystä ajattelen että ei oikein sovi tuo hiusmalli tai paljon paremmin sopisi esim. puolipitkät hiukset, pidän mölyt mahassani ja jatkan matkaa. Kukin pitäköön sellaisia hiuksia kuin haluaa. : ) Se ei ole minulle mikään ongelma.

Valitettavan usein kuulee ihmisten ilmoilla liikkuessaan vaikka mitä ihmeellisimpiä kommentteja. Niin kuin vaikka ihmiset, jotka istuvat jossain ja ohi menee tyttö jolla on hyvin hoidetut, pitkät, paksut ja kauniit hiukset ja ihmiset alkavat kauhistelemaan hiuksia - mitä kovempaan ääneen niin sen pahempi. Joskus tekisi mieli näile ihmisille sanoa, että eivätpä heidänkään hiuksensa sen parempia ole tai anna heille syytä haukkua muita.

Valitettavasti vain yhä enemmän tulee esille se, että ihmisillä on paha tapa puhua muista pahaa tai arvostella juuri niitä piirteitä, mihin vain oma mielipide vaikuttaa, vaikka ensin olisi syytä katsoa peiliin ja miettiä, onko siihen kenelläkään oikeutta. Oi että, tällaisina päivinä toivoisin että voisin muuttaa muumilaaksoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti