lauantai 21. heinäkuuta 2012

Öljyhoitoja ja kahvia

"Huomenta", jos niin voisi jo tähän aikaan sanoa. : P Olen tässä aikanikuluksi PITKÄSTÄ AIKAA harrastanut päähierontaa TYRNI öljyhoidon kera. Oi että sitä tunnetta, teki tosi hyvää. 
Joskus luinkin tästä että päänahkaa pitäis muistaa säännöllisesti hieroa, 15-20 minuuttia. Olen tämän suhteen valitettavan laiska, mutta tuossa se onkin kätevää kun joka toinen päivä hieron päänahkaan tuota öljyhoitoa ja siinä tulee päänahkaakin samalla hierottua. ^^
Annan tämän öljyn vaikuttaa vielä puolisen tuntia ja sitten suihku kutsuu. : ) Vielä ehdin kahvin kivasti juoda tuossa ja vaikka mitä. 

Ja sen verran varmaan vähän "ilmoitusluontoista asiaa" että mä ihan oikeasti pelkäsin että joudun jo tänään / eilen napsimaan noita nikotiini-imeskelytabletteja, mutta enhän mä edes oo niihin koskenut. Enkä polttanut yhtäkään (annoin loput tupakat kaverille). Ihan uskomaton fiilis kun ei vaan tee oikeestaan mieli tupakkaa. Mutta kyllä sekin fiilis sieltä jostain varmaan jossain vaiheessa tulee...
Onneks on noi kaiken varalta tuossa nuo imeskelytabletit. : ) Ja niinhän sitä sanotaan et se ensimmäinen viikko on vaikein.

Aattelin sit suihkun jälkeen tehdä taas perussiivouksen hiusten latvoille eli metsästän niitä kakshaarasia - ja täytyykin metsästää entistäkin tarkemmin ku niitä ei enää oikein tahdo olla. Ei ainakaan oo näkynyt. Mut täytyy kyllä varautua et siinä vierähtää se useampikin tunti.
Sitten on luvassa ah-niin-ihanat lastenohjelmat, joita - jostain kumman syystä - tuijottelen joka aamu. : D Heh, älkää edes kysykö...

Mutta joo tällaiset on suunnitelmat tänään ja ai niin! Huomenna muru vihdoin tulee. <3 Jee, hirmuinen ikävä onkin ollut. 
P.S. Sitten yritän mahdollisimman usein tänne kirjotella, vähintään joka toinen päivä jos se vaan on mahdollista. = )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti