lauantai 21. heinäkuuta 2012

Varmimmat tavat tuhota hiukset

Tämän postauksen tarkoitus ei siis ole loukata tai pitää tyhmänä niitä, jotka ehkä mahdollisesti eivät kiinnitä hiustenhoitoon niin paljon huomiota tai eivät tajua kuinka paljon vahinkoa nämä (etenkin toistuvasti) tekee hiuksille. Enemmänkin kyse on siis siitä, että halusin kirjoittaa hieman toisesta näkökulmasta tätä aihetta. Ja eräänlaisella "huumorilla". : )

1. Käy suihkussa joka päivä. Mieluiten kahdesti päivässä jos aikaa vain riittää. Laita silikonisia pesuaineita kaikkialle hiuksiin ja hinkkaa hiuksiasi niin, että oikein tunnet miten hiuksia lähtee päästä. Toista pesu tarvittaessa. Kuivaa sen jälkeen hiukset pyyhkeellä hinkkaten ja pöllyttäen. Tämän jälkeen voit harjata hiukset juuresta latvaan piikkusuoraksi. Älä välitä rusahteluista joita saattaa kuulua hiustesi ja harjan välistä... 
Pöllytä kaikki hiukset sekaisin vielä hiustenuivaajan kovimmalla lämmöllä niin kauan että tunnet miten päänahkasi kärventyy ja sitä polttelee. Sitten kun päänahastasi on suunnilleen tunto kadonnut, olet valmis. : )

2. Suorista / kiharra hiuksesi sen päivän lookin mukaan. Rauta kuumenemaan vaan ja toimeksi. Hupsista, lämpösuoja unohtui... no ei se mitään, jos nyt tämän kerran. Taas kuuluu outoa rätinää, mutta ei se mitään. Hiuksia lähtee ja katkeilee rajusti, mutta tämähän on ihan normaalia, irtohiuksiahan ne vaan on.
Kakkosvaihe on valmis. ; )

3. Sitten. Lakkaa puoli kiloa varmaan riittää yhdelle päivälle? Suihkuta niin kauan kuin hiuksesi olisivat uitettu sementissä. Näin varmistat että kampaus pysyy loppu päivän eikä mene pilalle. Olet varsinanen päänkääntäjä kaduilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti