torstai 12. heinäkuuta 2012

XZ Hiustenhoito-tuotteet

Noin kuukausi sitten luin netistä XZ:n hiustenhoito-tuotteista ja pakkohan niitä oli sitten kokeilla. Kävin ostamassa sellaista kun XZ Cafe ja Vanilja shampoon ja hoitoaineen. Tekstissä luvataan tuuheutta ja elinvoimaa hiuksille. 
Olen nyt sitten tämän kuun alusta tähän päivään asti käyttänyt kyseistä tuotetta + samaan sarjaan kuuluvaa hoitosuihketta tarpeen mukaan.
Mitään mainittavaa ei oikein hiusten kunnon parantumisesta tai tuuheuden saamisesta ei ole. En ole huomannut mitään eroa, tosin ensimmäisellä käytöllä olin huomaavinani että hiukseni olivat jollain tavalla ilmavammat, joka antoi taas tuuhean vaikutelman, mutta seuraavana päivänä hiukset olivat jo ihan tavalliset. Pesen hiukset siis joka toinen päivä.
Olen myös käyttänyt saunan yhteydessä kerran viikossa XZ:n tyrniöljy-hoitoa, mutta siitäkään en osaa sanoa että onko se parantanut hiusteni kuntoa milläänlailla.
Onko muilla kokemuksia edellämainituista tuotteista? Positiivisia sekä negatiivisia otetaan vastaan. : )

En tiedä näkyykö nuo sitten pidemmällä aikavälillä nuo tulokset. Aion kuitenkin jatkaa vielä käyttöä, koska olen jo pitkään etsinyt hiuksilleni sopivia aineita ja tuoksu noissa on kyllä ihana. ^^ Eivätkä ne mitään pahaa ole (ainakaan vielä) hiuksilleni aiheuttaneet. : D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti