keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Biotiinia hiustenkasvuun

Tähän heti perään tuleekin sitten toinen kirjoitus kun tässä tylsyyttäni olen penkonutkin lähes kaikki jutut netistä... : D

Eli, aloitin taas uuden kuurin biotiinilla. Käytän siis eläimille tarkoitettua BIORION-nimistä biotiinivalmistetta. Eläinten biotiini vaikutusta hiuksiin ovat monet kokeilleet ja siitä löytyy keskusteluja netistä vaikka muille jakaa. Monet ihmettelevät, että eihän ihminen voi sitä syödä, koska se on eläimille tarkoitettua, mutta asia ei ole näin.
Itse ainakaan en pistäisi rahojani mihinkään näihin ihmisille tarkoitettuihin biotiinivalmisteisiin, koska ainoa ero näillä eläinten ja ihmisten biotiinivalmisteilla on hinta ja biotiinin määrä, joka on suurempi eläinten valmisteessa ja hinta on pienempi, kun taas ihmisten biotiinivalmisteissa hinta saattaa olla jopa kaksinkertainen, mutta biotiinia on kuitenkin ihan minimaalinen määrä.
Siispä olen käyttänyt eläinten biotiinia. Vaikutusta en ole vielä huomannut, mutta kunhan kuun lopussa saan hiukset värjättyä niin juurikasvua on helpompi seurata. : )

Tätä valmistetta saa siis apteekista eläinten hyllystä ja hintaa sillä on noin 14-15 euroa. Purkissa on siis 60 tablettia. Näin kuurin aloittaneena otan ainakin näin alkuun 2 tablettia päivässä ja siirryn myöhemmin yhteen.

Jos jollain muulla on positiivisia kommentteja tuotteesta niin niitä otetaan mielellään vastaan. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti