perjantai 20. heinäkuuta 2012

CO-Pesu

En oo tätä koskaan kokeillut, mutta mieli kyllä tekis. Eli siis tässähän jätetään shampoo kokonaan pois ja pestään pelkällä hoitoaineella, ihan päänahkaa myöten ja ennen kuin se hoitoaine seos huuhdellaan pois, sen annetaan vaikuttaa väh. 5 minuuttia.
Kokemuksia ja niksejä oon kyllä netistä poiminut ahkerasti ja oon tullu siihen tulokseen, että jos tämän tekisin niin ehdottomasti sekoitukseen EHS Hunajahoito ja XZ Suklaa Vanilja.

Vinkkinä vielä annan kotitekoisia hiusnaamioita, jotka on ainakin mulla toiminu tosi hyvin.

Elikkä joskus tein vihreästä teestä ja oliisiöljystä seoksen, jonka hieroin kauttaaltaan hiuksiin ja latvoihin. Myös päänahkaan. Öljy kosteutti tosi hyvin. Siihen voisi vielä lisätä kananmunaa, jos haluaa pehmeyttä hiuksiin. Annoin vaikuttaa 10-30 minuuttia, ihan oman fiiliksen mukaan.

Ensin siis keitin vettä ja kaadoin sen astiaan, johon liuotin 1-2 teepussia. Annoin veden jäähtyä käden lämpöiseksi, tai ehkä vähän lämpimämmäksi ja sekoitin sekaan öljyn. Ei kuitenkaan liikaa, ihan pikku määrä riittää.

Siihen vain sekaan kananmuna, jos joku haluaa sitä kokeilla. Muistathan sekoittaa seoksen huolellisesti. : )

Kun seos on hiuksissa, hiukset saattavat tuntua tahmeilta ja jopa siltä että seosta ei saa ikäpäivänä pois, mutta mulla se lähti ihan normipesussa. : ) Ei tarvinnut mitään sen kummpemaa ainetta pois pesemiseen. : D

Hiuksista tuli tosi pehmeät, kosteutetut ja sileät. ^^

Tein tämän hoidon kerran murullekin niin sain seuraavanlaiset arvosanat:

"Tolkutonta sotkemista tämä on, mutta päänahkalle teki tosi hyvää."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti