lauantai 21. heinäkuuta 2012

Keskustelupalstojen Ulla Taalasmaa

Mitä enemmän aikaa ja mitä enemmän tylsempää mulla on niin sitä useammin löydän itseni lukemasta ties mitä blogeja ja keskusteluja. Yleensä hiuksiin liittyviä. Välillä saatan uppouua youtuben ihmeelliseen maailmaan ja tuijotella jonkun taltioimia pitkiä hiuksia - ikinä kyllästymättä.
Taidan melkein kaikki "super long hair" videot ollakin jo katsonut ja yhä useammin lupaavan keskustelun avatessani huomaan että ai niin, oonkin jo lukenut tämän. 
Mielestäni se määrä, kuinka usein hiusten hoidosta kysytään netistä, kertoo suomalaisten epätietoisuudestaa hiusten hoidosta. Asioista ei olla ollenkaan perillä ja välillä ihan riipaisee lukea niitä tekstejä, miten jotkut käsittelevätkin hiuksiaan! Koko homman kruunaa huono ruokavalio ja epäterveelliset elämäntavat. 

Onneksi nettipalstoilla pörrää meitä vähän "viisaampiakin" kommentoimassa ja jakamassa tärkeää tietoa hiusten hoidosta. : ) 
Oli kerran hupaisaa törmätä itse kirjoittamaani aloitukseen joskus VUOSIA sitten - silloin kun olin törppö enkä ymmärtänyt hiusten hoidosta yhtään mitään. Oli aika surkuhupaisaa lukea sitä tekstiä... : D No, onneksi porukka oli vastannut siihen ihan asiallisesti enkä nyt ihan tolkuttoman tyhmää kuvaa antanut itsestäni. : D
Keskusteluissa on usein mukana myös vähän ironiaa hiustenhoidosta ja ihmisistä, jotka sitä tahallaan / vahingossa laiminlyövät. Esimerkiksi aloitukset "suoristan hiuksiani joka päivä, en käytä lämpösuojaa" yms. pistävät heti miettimään että tässähän on melkeinpä ilmiselvä trolli. Aika puupää saa olla, jos tuon aloituksen jälkeen ihmettelee et miks hiukset ei kasva ja miks ne on hamppua. Samaten ne "teen värinpoistoja ja blondaan vähän väliä" aloitukset kuuluvat samaan kastiin.

Nykyään olenkin huomannut suomi24 hiukset-palstan loistavat ominaisuudet ja sieltä on tosi mielenkiintoista lukea juttuja. ^^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti