lauantai 21. heinäkuuta 2012

Päivän biotiinit ja vitamiinit popsittu

Jooh, elikkäs tällä hetkellä käytössä on Aptus Biorion-valmiste sekä Pirkan monivitamiinilisä ja yllätys yllätys, molemmat vetelevät viimeisiään. : D Pitää ens kuussa ostaa heti lisää. En osaa sanoo ollenkaan VIELÄKÄÄN onko tuo biotiini kiihdyttäny hiusten kasvua. Mun täytyy pitää kuitenkin noista se jonkun reilun viikon paussi, ennen kuin saan uudet ostettua ja joissain keskusteluissa puhuttiin just että se ns. "mahdollinen kasvupyrähdys" hiuksissa olis nimenomaan tullut sen tauon aikana.
Saas nähdä miten meikäläisen käy... voi tietty olla ettei noi vaikuta mun hiuksiin mitenkään - eli biotiinia saan riittävästi ihan normi ravinnosta - mutta en usko että noista mitään haittaakaan on. : ) Ja ilman muuta haluan jatkaa vielä ainakin seuraavan kuukauden, katsotaan tilannetta sitten uusin silmin. ^^

Ensi viikolla onkin sitten semmoista lupaavaa tiedossa, että kirjoitan tänne - kunhan ehdin ja mökiltä päästyäni - järvivedellä pestyistä hiuksista. Eli siis todellakin päätin nyt sitten pestä nämä hiukset siellä järvessä, kunhan sinne mökille ehdin ja pääsen ja jos siitä jotain mainittavia tuloksia ilmantuu niin ilman muuta raportoin siitä ensimmäisenä tänne. : )
Täytyy suunnitella myös vielä ens viikolla ruokailusuunnitelma. Viikon ajalle teen siis itelleni ruokalistan, joista saa kaikkia ravintoaineita monipuolisesti ja terveellisesti. Lisäksi informoin myös, miten savuttomuus edistyy. Kaikenlaista informaatiota siis tulossa.
Ja ensi kuun puolella saadaankin varmaan sitten mitattua tämän hetkinen kuukausittainen kasvu hiuksissa - juurikasvun mittaus siis. Ja käyn myös ostamassa uuden luonnonharjan sekä mittanauhan hiusten mittausta varten. Tuo murun mittanauha kun on vähän tommonen...

Jajaja... Niin. Siinäpä ne suurinpiirtein taisi ollakin. : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti