torstai 16. elokuuta 2012

Terveppä terve, pitkästä aikaa ^^

Ihan näin heti aluksi pyydän nöyrästi anteeksi PITKÄN PITKÄN PITKÄÄ kirjoitustaukoa! : ( Syy siihen, kuten olen jo aikaisemminkin todennut, on se, että mulla on tosiaan HYVIN HARVOIN mahdollisuus alkaa kirjoittamaan tällä murun koneella tänne - saatika aikaa! Kaikennäköistä on tapahtunut tässä välissä... huhhuh.
En ole muuta oikeastaan ehtinyt tekemäänkään kun olemaan töissä - koulu alkaa ensi kuussa : < - ja juoksemaan asioilla kuin päätön kana. Tänään oli ensimmäinen kerta kun ehdin istahtaa kahvikupposen kanssa rauhassa alas ja alkaa leikkelemään kaksihaaraisia. O__O

Eli tilannekatsaus on nyt se, että olen tässä jo noin pari viikkoa käyttänyt TREsemmen uutuutta - mistä kerroinkin - eli end split repair-shampoo ja hoitoainetta. En huomannut ainakaan tuoteselosteissa että niissä olisi ollut silikonia - siitä ei tosin voi mennä takuuseen kun ne voidaan määritellä niin erilaisilla nimillä, mitä ei välttämättä edes tiedä silikoniksi!
Mutta eräässä keskustelussa jossa jaettiin kokemuksia kyseisestä tuotteesta, ainakin sanottiin että shampoossa ja hoitoaineessa EI pitäisi olla silikonia, mutta tietty hiusnaamio ja hoitosuihke (ko. sarja) on sitten asia erikseen. Niitä en ole käyttänytkään.
Tässä vaiheessa voisin luokitella tuotteen paremmaksi kuin uskoin / odotin. Kaksihaaraisia kyllä on edelleen, mutta vähemmän kuin aikaisemmin. Tänään löytyi muutama, mutta eihän se mikään ihme olekaan kun en ole aikoihin ehtinyt niitä leikkelemäänkään. : D

JA sitten sellainen ilmoitusasia myös, että hiukset on nyt taas vaihteeksi mitattu: uusi tulos on siis 56 cm! Wuhuu. ^^ Tästä on suunta vain "alaspäin". : D Vertauskuvallisesti siis...

JA vaikkei tämä nyt hiuksiin millään tavalla liitykkään niin tämän kuukauden kiireet olivat mm. muutto, joka on ensi kuussa, tärkeiden papereiden toimittaminen, metsästäminen, täyttäminen yms. Ja vaikka mitä. Että kerrankin voin sanoa että olen kirjaimellisesti ollut kiireinen.
Huh, mikä kuukausi.
Ja juuri muuttopäivänäkin on juuri sopivasti enismmäinen koulupäivä. Onneksi koulu on tosin vasta illalla. : D Mutta haastavalta se silti kuullostaa. Mitenköhän mä selviän?

Mutta jees, ei mulla tällä erää muuta ole. : ) Näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti