maanantai 10. syyskuuta 2012

Värjäyksestä luopuminen part 1

Nyt ollaan oltu noin reilu kuukausi ilman hiusväriä. Lyhyt aika, mutta hyvin sujuu, noin reilun 2 cm juurikasvusta huolimatta mun ei tee mieli ees värjätä näitä. Kaksihaaraisten leikkelykin on jäänyt vähemmälle. Nyt leikkelen ehkä kerran 1-2 viikossa jos silloinkaan. En oo vaan ehtinyt / viitsinyt / jaksanut... jotain. : D
Eikä niitä nyt enää tartte edes niin usein. Kyllähän niitä edelleen on mut ei ne enää niin paljon haittaa. Tasoitin tässä muuten hiuksista muutaman millin ihan lähiaikoina, et näytäs siistimmältä. Ja vahingossa meinas mennä vähän liikaakin ku innostuin, mut onneks lopetin ajoissa.
Mittanauha tällä hetkellä näyttää sellaista lukemaa (juuresta latvaan) vähän vajaa 60 cm! Oijoi, tämä on kyllä jännittävää puuhaa tämä kasvattelu. Aina tuntuu peilin edessä siltä kuin avaisi oikein isoo ja loputonta jonoa joulupaketteja. Ja se mittaus sen tekee, aina voi yllättyä. En toki voisi edes kuvitella, kuinka surullinen olisin jos mittanauha näyttäisi aina samaa lukemaa eikä tukka kasvaisi mihinkään suuntaan tai sitten jos se kasvaisi tuskastuttavan hitaasti (esim. alle 0,5 cm kuukaudessa). HYRR.

Sattui eräs huvittava juttu kaverin kanssa kun hän luuli että mulle oli n. 10 cm alueelle juurista alaspäin tehty värinpoisto. : D Oli kuulemma niin vaaleat. Niinhän ne on, kun se osio tosiaan värjättiin silloin kerran punaisella eikä millään muulla ja kun mun oma väri on aika vaalea niin kun se väri haalistuu niin näyttää tosi jännältä. : D Kaveri oli ihmeissään että miten se väri sitten noin alhaalla voi olla.

Mutta ei siinä mitään. ; ) Värjättömyys jatkuu. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti