maanantai 17. syyskuuta 2012

TRESemme Naturals

Löysin kylppärin kätköistä tämän näköiset putelit:


Huonoksi onnekseni hoitoaine oli ihan lopussa. Täytynee käydä huomenna tai ylihuomenna ostamassa. Shampookin alkaa olla vähissä, joten hetken mielijohteesta tekaisin päähäni sitten tätä. En muistanutkaan et hiuksista tuli näin pehmeet, en oo pitkään aikaan käyttänyt näitä ja aloin sitten aikani kuluksi lukea kyljessä olevaa selostetta. Tuolta sivuiltakin saa muuten ihan loistavaa tietoa tuotteesta.
Onko muilla kokemuksia? Mä en voi muuta kuin kehua. Tuo olis nyt Anttilassa tarjouksessa, just tänään silmäilin... huoh. Pitäskö?
KUTEN SANOTTU, mä vaihtelen näitä shampoita ja hoitoaineita. Se kun on hetken erossa jostain tuotteesta niin sitten ei enää muistakaan oliko se sittenkin parempi ja pakko kokeilla uudestaan. Äh, en tykkää. 
Haluisin itekkin pysyä vaan yhdessä tuotteessa. Tällä hetkellä mulla on kolme tuotetta tuolla kylppärissä, mut kaikkia ei voi käyttää yhtäaikaa. : D 

Oon kyllä yrittäny risteyttää niitä keskenään joten kuten, kun joillain noilla merkeillä ei oo niin hyviä hiusnaamioita ku toisilla. Aattelin ainakin jatkaa XZ:n hoitosuihkeen ja hiusnaamion käyttöä ja käyttää nyt AINAKIN vähän aikaa tota Naturals:ia.
TOSIN siihen en yhdy et hiukset ois 10X vahvemmat käyttökerran jälkeen. Se kuullostaa liioittelulta ja sitä se kyllä mun mielestä onkin. Pehmeämmät nää kyllä on, ei siin mitään, mut en koe et nää ois mitenkään vahvemmat. : D

No, pakkohan sen on jollain lauseella myydä. Mut jos lause on tyhjä ja merkityksetön niin sillä ei pitkälle pötki. Mut sille nostan hattua et tuo on silikonitonta. <3

P.S. Muru on tosissaan ihastunut siihen TRESemmen Split End Repair-hoitosarjaan (shampoo ja hoitoaine!), on kuulemma tosi hyvää ja hiuksista tulee ihanan tuntuiset... hmm... no, mikä sopii kenellekin. ^^ Kjeh kjeh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti